Gratis sommerkunstskole – kunstner i 3 dager

Bli med inn i kunstens verden – med billedkunstnerne Ingunn & Alexandra på Rotvoll Kunstnerkollektiv!

Se hvordan Ingunn og Alexandra lager sine kunstverk og få en unik mulighet til å prøve teknikker i spennende materialer som gips, akvarell, kritt, blekk og papir. Vi går på oppdagelsestur i nærområdet, tegner og leter etter farger og former som inspirerer oss. Sommerskolen avsluttes med å lage en utstilling i vårt galleri i kunstnerkollektivet.

Vi tilbyr sommerkunstskole følgende dager:
Onsdag 8. juli – Fredag 10. juli / kl. 9 – 14 alle dager
Mandag 13. juli – Onsdag 15. juli / kl. 9 – 14 alle dager
Mandag 10. august – Onsdag 12. august / kl. 9 – 14 alle dager

Sommerkunstskolen er støttet av Trondheim Kommune og er helt gratis. Du trenger kun matpakke, drikkeflaske, klær du kan male i (en gammel t skjorte?). Vi planlegger å være mest mulig ute hvis været tillater det, så kle deg etter været! Vi serverer frisk frukt alle dager! Vi gleder oss til å ta i mot alle barn i alderen fra 8 til 14 år, uansett forkunnskaper. Vi arbeider begge aktivt som kunstnere og er også utdannet pedagoger og har mye erfaring med undervisning og formidling. Førstemann til mølla!
Meld deg på nå!

Send oss en mail på ingunnystad@gmail.com, med kopi til alexandrajegerstedt@gmail.com Gleder oss til å høre fra deg! Mvh Ingunn & Alexandra

https://rotvollkunst.no/